OVER ONS

Al voordat kroonprins Willem Alexander ons bewust begon te maken van het belang van water en waterkwaliteit, was Gerrit Dijkstra op zoek naar een bepaald soort waterverbeteraars; ontharders. Zijn bedrijf leverde keukenapparatuur voor de horeca en daar kampt men vaak met storingen in de apparaten door kalkaanslag. De horeca had dus waterontharders nodig die kalkvrij water produceren.

In 1993 leverde Gerrit zijn eerste ontharders aan de horeca. Deze waren vrij fors, uitgevoerd met maar één cilinder voor de ontharding en afhankelijk van een stopcontact om te kunnen werken. Prima voor de horeca; maar als even later de belangstelling van particulieren voor zacht water toeneemt, groeit ook de behoefte aan een kleine, zuinige waterontharder die liefst niet op stroom loopt. Water en stroom vormen geen ideale combinatie.

Na lang zoeken vond Gerrit Dijkstra in Engeland een fabrikant die de ideale ontharder maakt. Het apparaat is klein, werkt op waterdruk en heeft dus geen elektriciteit nodig. Het is bovendien een dubbel uitgevoerd systeem, waardoor de waterlevering nooit onderbroken wordt. * Deze waterontharder levert altijd precies zoveel onthard water als de gebruiker vraagt.

Dijkstra was niet alleen enthousiast over het concept, maar ook over de bedrijfsfilosofie van de Engelse producent. Die hecht heel sterk aan service en een solide garantiesysteem. Met de introductie van AquaCell in Nederland heeft Aquacombi daar ook sterk de nadruk op gelegd: AquaCell is niet alleen de beste, hij krijgt ook de beste begeleiding. Dat heeft in de praktijk geleid tot de bijzondere situatie dat kopers zich spontaan ontpoppen als ambassadeurs van hun goede aankoop. Inmiddels is er bijna geen postcode te vinden waar zich geen AquaCell-klant bevindt.

De gezonde groei van ons klantenbestand heeft geleid tot de bouw van een nieuw bedrijfspand in Joure van waaruit we begin 2009 opereren. Wij zijn blij met het succes, en we willen dat enthousiast uitbouwen. Maar we zullen daarbij steeds één ding goed voor ogen houden; ondubbelzinnige service en garantie maken de kwaliteit van het product compleet. U kunt áltijd op ons rekenen!

Het hart van de TwinTec en AquaCell waterontharders wordt gevormd door een harssoort die als het ware kalk opslokt. Voor een goede werking moet af en toe het hars 'schoongespoeld' worden. Daarvoor wordt zout toegepast. De AquaCell gebruikt handzame zoutblokken van 4 kilo waar andere systemen zakken van 25 kilo los zout kennen. Bovendien telt deze waterontharder niet één, maar twee harscilinders. Terwijl de een wordt gespoeld, werkt de ander door.

ZOUTBLOKKEN

Regeneratie zoutblokken voor uw waterontharder?
Die bestelt u hieronder.

ACTUEEL

JAN

21

Wit uitslaande douches in gemeente Hof van Twente

  De fractie van het CDA in de gemeente Hof van Twente wil dat de waterhardheid in die gemeente...

Meer nieuws Lees verder

JUL

31

Voorlichting over drinkwater schiet tekort

JOURE, 2015-07-31 -- Wanneer de drinkwaterbedrijven in Nederland hun voorlichting zouden verbeteren,...

Meer nieuws Lees verder

DEC

23

Advertentie drinkwaterbedrijf misleidend en oneerlijk

AMSTERDAM, 20141223 -- De Reclamecode Commissie heeft gisteren op een klacht van Aquacombi Nederland...

Meer nieuws Lees verder